Tantum Rosa, granule pentru soluție vaginală,...

Tantum Rosa, granule pentru soluție vaginală, 10 plicuri, Angelini Pharma

ANGELINI PHARMA
46,24 lei
Cu TVA

Descriere

Tantum Rosa, granule pentru soluție vaginală, 10 plicuri, Angelini Pharma este utilizat pentru tratarea vulvovaginitelor şi cervico-vaginitelor (inflamarea organelor genitale feminine) de diferite cauze, inclusiv cele datorate chimioterapiei sau radioterapiei. Tratament preventiv pre - şi postoperator în chirurgia ginecologică şi în timpul perioadei puerperale (după naștere). 

Compozitie:

- Substanţa activă este clorhidratul de benzidamină 500 mg per plic

- Celelalte componente sunt: clorura de sodiu, trimetilcetilamoniu-p-toluensulfonat, povidonă. 

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Se dizolvă conţinutul a 1-2 plicuri Tantum Rosa într-un litru de apă fiartă şi răcită.

Dacă nu este altfel recomandat, Tantum Rosa se utilizează pentru irigaţii vaginale de 1-2 ori pe zi.

După dizolvare, soluţia rezultată se utilizează imediat. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Precautii:

Nu utilizaţi Tantum Rosa, granule pentru soluție vaginală, 10 plicuri, Angelini Pharma dacă sunteţi alergic la benzidamină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Înainte să utilizaţi Tantum Rosa, granule pentru soluție vaginală, 10 plicuri, Angelini Pharma, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Produsul poate fi utilizat în timpul sarcinii şi alăptării numai după evaluarea atentă a raportului beneficiu terapeutic matern/risc potenţial la făt. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Utilizarea locală a benzidaminei la dozele recomandate nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 10 plicuri
OTC
DA
13261

Recenzii (0)

Nici o recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!