N-Acetyl Cysteine, 60cps, Zenyth

N-Acetyl Cysteine, 60cps, Zenyth

ZENYTH PHARMACEUTICALS
50,58 lei
Cu TVA

Descriere

Supliment alimentar recomandat ca detoxifiant, antioxidant si mucolitic. Cisteina contribuie la mentinerea sănătătii sistemului cardiovascular, la detoxifierea organismului prin actiunea de legare si eliminare a toxinelor si metalelor grele, la protectia cerebrală si hepatică, la favorizarea fluidizării mucusului, la stabilirea comunicării dintre celulele sistemului imunitar.
Cisteina este un element important pentru metabolismul coenzimei A, al heparinei, al biotinei, al acidului lipoic si al glutationului. In organism, cisteina este convertită in glutation, un antioxidant important. Cantitatea redusă de glutation la nivel celular face celulele sensibile la aparitia bolilor. Cisteina este un aminoacid neesential, cu continut de sulf, care intră in componenta unghiilor, părului si a cheratinei din piele, contribuind astfel la mentinerea sănătătii acestora.

Detalii ale produsului

Prezentare
Flacon cu 60 de capsule
46647

Recenzii (0)

Nici o recenzie

5 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!