Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml, Angelini...

Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml, Angelini Pharma

58,76 lei
Cu TVA

Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml, Angelini Pharma este un medicament cu acțiune împotriva unui număr mare de ciuperci (fungi) care afectează unghiile, fiind indicat în tratarea infecțiilor fungice uşoare sau moderate ale unghiilor. Substanța activă, ciclopirox, previne creşterea ciupercilor şi le distruge, iar aspectul unghiilor se îmbunătățește.

Descriere

Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml, Angelini Pharma este un medicament eficient împotriva unui număr mare de fungi (ciuperci) (medicament antimicotic cu spectru larg) pentru utilizare locală la nivelul unghiilor de la mâini şi de la picioare, precum şi la nivelul pielii din imediata vecinătate.

Acesta este utilizat pentru tratamentul infecţiilor fungice uşoare până la moderate ale unghiilor (onicomicoze), determinate de fungi filamentoşi şi/sau alţi fungi care pot fi trataţi cu ciclopirox.

Substanţa activă, ciclopirox, previne creşterea fungilor şi îi distruge. Prin aceasta se îmbunătăţeşte aspectul unghiilor dumneavoastră.

Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml, Angelini Pharma beneficiază de o formulare farmaceutică bazată pe o tehnologie brevetată la nivel mondial - ONY-TEC®, de eliberare a substanţelor active la nivelul unghiilor.

După aplicarea KITONAIL®, substanţa activă ciclopirox este eliberată imediat, penetrând unghiile.

Mod de utilizare:

Utilizaţi întotdeauna Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Administrare cutanată (numai pentru utilizare pe unghii şi pielea imediat înconjurătoare).

Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos este numai pentru adulţi.

Dacă nu vă este altfel prescris de către medicul dumneavoastră, Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml se aplică în strat subţire, o dată pe zi, pe unghia sau unghiile infectate. Pentru aceasta, unghiile trebuie să fie curate şi uscate. Lacul de unghii medicamentos trebuie aplicat pe întreaga suprafaţă a unghiei şi pe 5 mm de piele înconjurătoare. Dacă este posibil, Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml trebuie să se aplice, de asemenea, şi sub marginea liberă a unghiilor.

Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml se lasă să se usuce timp de aproximativ 30 de secunde.

Unghiile nu trebuie să fie spălate timp de cel puţin 6 ore de la aplicare, ca urmare, se recomandă aplicarea seara, înainte de culcare. După această perioadă de timp, se pot urma practicile normale de igienă.

Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml nu necesită înlăturarea cu ajutorul solvenţilor sau a materialelor abrazive (de exemplu pila de unghii); este suficientă spălarea unghiilor cu apă. Uneori după câteva zile de tratament, datorită unei spălări necorespunzătoare a unghiei, poate apărea pe suprafaţa acesteia o peliculă subţire, albă. Pentru îndepărtarea ei este necesară o spălare atentă cu săpun neutru sau cu o periuţă de unghii ori burete. În caz de îndepărtare neintenţionată prin spălare, Kitonail lac de unghii 80 mg/g, 3.3ml poate fi aplicat din nou. Se recomandă îndepărtarea periodică a părţilor libere ale unghiilor infectate, de exemplu prin tăierea acestora.

Tratamentul trebuie continuat până la dispariţia bolii, ceea ce înseamnă până când alte unghii sănătoase au crescut din nou, transparente sau aproape transparente. În mod normal, vindecarea completă a unghiilor de la mâini se realizează în aproximativ 6 luni, iar a unghiilor de la picioare în aproximativ 9 până la 12 luni. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Ingrediente:

  • Substanţa activă este ciclopirox. Un gram de lac de unghii medicamentos conţine ciclopirox 80 mg.
  • Celelalte componente sunt: acetat de etil, alcool etilic (96%), alcool cetostearilic, hidroxipropil chitosan şi apă purificată. 

Precautii:

Înainte să utilizați Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Detalii ale produsului

OTC
DA
13254

Fisiere asociate

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!