HI-ORA Gum Kit

HI-ORA Gum Kit

HIMALAYA DRUG. CO. INDIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Pastă de dinti HiOra
Oferă suport in inflamatia si infectia gingivală prin imbunătătirea igienei orale, ajută la prevenirea sangerărilor gingivale si imbunătăteste aspectul dintilor.
Ingredintele principale Miswak si Triphala ajută la reducerea problemelor gingivale prin imbunătătirea sănătătii orale. Accacia, Amla, Neem si cuisoarele au actiune antibacteriană. Prezenta enzimelor proteolitice (bromelaină si papaină) contribuie la reducerea plăcii bacteriene. Polifenolii din Triphala asigură o actiune astringentă, cu rol in oprirea sangerărilor gingivale.Pentru sangerarea si sensibilitatea gingiilor are proprietăti astringente si antiseptice.
Ingredientele prezente in Gelul HiOra-GA ajută la prevenirea reaparitiei gingivitei prin imbunătătirea igienei bucale, improspătează respiratia si previne aparitia bacteriilor in cavitatea orală.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Pasta de dinți HiOra se utilizeaza printr-un periaj al dinților de 2 ori pe zi, masand delicat gingiile. A se folosi după masă. Copiii sub 6 ani necesită supravegherea adulţilor şi folosirea unei cantităţi de mărimea unui bob de mazăre, pentru a reduce riscul de ingerare. Gel astringent HiOra-GA se utilizează aplicând pe degetul curat, o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, masând delicat gingiile afectate. A se aplica de 3-5 ori pe zi sau așa cum v-a recomandat medicul stomatolog. Cop
17898

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!