ThermaCare comprese calde pt partea inferioara...

ThermaCare comprese calde pt partea inferioara a spatelui si sold, 2 bucati, Angelini Pharma

ANGELINI PHARMA
31,98 lei
Cu TVA

ThermaCare comprese calde pt partea inferioara a spatelui si sold, 2 bucati, Angelini Pharma sunt potrivite în special pentru tratarea durerilor musculare și articulare, precum și a rigidității musculare din partea inferioară a spatelui. 

Descriere

ThermaCare comprese calde pt partea inferioara a spatelui si sold, 2 bucati, Angelini Pharma sunt concepute pentru spate și șold, mai ales pentru durerea musculară ca urmare a:

  • Tensiunii musculare
  • Suprasolicitării și a încordării musculare
  • Întinderilor musculare
  • Rigidității musculare
  • Artritei

Compresele calde sunt potrivite pentru utilizare în cazul durerii cronice și ocazionale. Cu toate acestea, nu trebuie utilizate pe pielea afectată, lezată sau vătămată, pe vânătăi și tumefieri sau pe părți ale corpului fără nicio senzație de căldură.

Instructiuni de utlizare:

  1. Deschide ambalajul și scoate compresa caldă ThermaCare® imediat înainte de utilizare.
  2. Pune-o cu partea mai închisă la culoare, mai netedă, pe partea afectată a spatelui și închide benzile Velcro în față.
  3. Faza de încălzire durează aproximativ 30 de minute, după care este atinsă temperatura de tratament de aproximativ 40 °C și este menținută constant până la 8 ore
  • Compresele calde nu trebuie să fie niciodată încălzite în cuptorul cu microunde, în cuptor și în niciun alt mod - pericol de incendiu!
  • Dacă ai sub 55 de ani, poți purta compresele calde ThermaCare® pe timpul nopții. Datele clinice au arătat că, după utilizarea ThermaCare® pe timpul nopții, te trezești cu o durere semnificativ mai mică și cu mult mai multă flexibilitate. Riscul de arsuri crește cu vârsta; de aceea, ThermaCare® comprese calde trebuie purtate peste haine subțiri în cazul persoanelor cu vârsta peste 55 ani și nu trebuie purtate în timpul somnului.
  • În timpul sarcinii, trebuie consultat mai întâi un medic cu privire la utilizarea compreselor calde ThermaCare®.
  • Dacă suferi de diabet, probleme de circulație, boli cardiace sau artrită reumatoidă și vrei să utilizezi compresele calde ThermaCare®, trebuie să soliciți în prealabil sfatul medicului.
  • Compresele calde ThermaCare® nu trebuie udate sau spălate, deoarece celulele de căldură vor deveni ineficiente. Cu toate acestea, transpirația normală a corpului nu le afectează funcționalitatea. Transpirația abundentă, de exemplu prin sport, ar putea slăbi adezivul compresei calde.

Precautii:

Pentru a preveni în primul rând tensiunea dureroasă, îți poți întinde mușchii spatelui și îi poți menține flexibili. Am dezvoltat exerciții utile care contribuie la un spate puternic și sănătos.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 2 comprese calde
46107

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!