Revalid fluid anti-aging x 100 ml

Revalid fluid anti-aging x 100 ml

EWOPHARMA AG ELVETIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Fluidul anti-imbătranire Revalid cu factor de protectie a culorii contine ingredientul activ inovator DN-Age™ - un extract din frunze de Cassia Alata - si extract din Floare de Colt din Alpii elvetieni. Datorită proprietătilor antioxidante, anti-inflamatoare si de protectie a ADN-ului pe care le asigură ingredientele active, fluidul anti-imbătranire Revalid protejează scalpul impotriva imbătranirii premature, prin reducerea stresului oxidativ de la nivelul foliculilor pilosi. Acest lucru incetineste procesul de incăruntire al părului, sporeste volumul si densitatea, si protejează părul si scalpul impotriva daunelor produse de radiatiile UV si de poluare.

Fără parabeni, sulfati, silicon sau alcool denaturat.

Detalii ale produsului

Compozitie
Aqua, Polysorbate 20, Quaternium-95, Glycerin, Cetyl Alcohol, Parfum, Polyquaternium-110, Stearamidopropyl Dimethylamine, Propanediol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Maltodextrin, Lactic Acid, Cassia Alata Leaf Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Mod de administrare
Pentru scalp: împarte părul uscat sau umed în 2 secțiuni. Aplică câte o pipetă (umplută până la linia marcată) pe fiecare secțiune. Masați ușor scalpul. Pentru păr: puneți fluidul în palmă, distribuiți-l pe toată lungimea părului și pieptănați-l. Nu clătiți. Aranjați părul cum doriți.
Ambalare
1
Forma farmaceutica
flacon
15234

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!