Biberon din sticla cu tetina din silicon marimea M Nature Sense, Alb, 240ml, NUK BABY PRODUCT GmbH
Biberon din sticla cu tetina din silicon marimea M Nature Sense, Alb, 240ml, NUK BABY PRODUCT GmbH
  • Nou
Biberon din sticla cu tetina din silicon...
Biberon din sticla cu tetina din silicon...

Biberon din sticla cu tetina din silicon marimea M Nature Sense, Alb, 240ml, NUK BABY PRODUCT GmbH

43,90 lei
Cu TVA

Orificiile fine, modelate după canalele de lapte din sânul mamei, oferă un flux lin, optim și natural Vârful flexibil și extra-moale al tetinei este asemănător cu mamelonul mamei Ventilul anti-colici previne înghițirea aerului Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-6 luni, M (6 orificii fine pentru formule de lapte), volum 240 ml

Descriere

Tetina biberonului Nature Sense este realizată după canalele din sânul mamei.

Tetina biberonului Nature Sense NUK nu a fost niciodată atât de asemănătoare mamelonului mamei. Am creat acest biberon, în special, pentru mamele care nu pot alăpta, care vor să combine alăptarea cu hrănirea cu biberonul sau pentru cele care vor să-și obișnuiască bebelușii să bea cu biberonul. Lateralele largi, flexibile, îi pemit bebelușului să se bucure de o senzație naturală atunci când este hrănit, în timp ce ventilul inovator anti-colici face posibilă hrănirea bebelușului, ca și cum ar fi alăptat, fără pauză, ceea ce ajută la prevenirea înghițirii aerului. Vârful extra-moale al tetinei este foarte flexibil și se adaptează în gura bebelușului într-un mod similar cu mamelonul. Astfel, Nature Sense NUK îi oferă bebelușului o senzație familiară atunci când este hrănit.

Inovativul biberon de la NUK îți oferă încă un beneficiu. Acum, chiar și tatăl poate să se trezească în timpul noptii, să-și hrănească copilul, astfel oferindu-ți câteva ore de somn în plus.

Ce oferă biberonul Nature Sense NUK? Nu suntem singurii care consideră biberonul Nature Sense NUK cel mai bun dintre toate biberoanele NUK.

Rezultatele testelor făcute recent sunt clar în favoarea acestui biberon. 92% dintre bebeluși acceptă această tetină, 99% dintre mame ar recomanda acest biberon și altor mame și 98% dintre moașele și pediatri confirmă senzația asemănătoare ca cea de la sânul mamei. Însă, ce ar putea face această tetină recomandată de mame, moașe și pediatri, fără sticla perfectă? Biberonul Nature Sense NUK este fabricat din polipropilenă de calitate superioară, fără BPA. Gâtul extra-larg al biberonului permite umplerea și curățarea foarte ușoară. Capacul protector închide toate orificiile mici astfel încât biberonul se dovedește a fi cel mai bun companion atunci când vrei să ieși afară.

Biberonul și tetina fac echipă perfectă pentru ca tu și bebelușul tău să aveți tot ceea ce va doriți.

*Studiu de Piață Independent, Germania 2016

Detalii ale produsului

53204

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!