Nufar dezinfectant baie x 500 ml

Nufar dezinfectant baie x 500 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

A fost special creat pentru a indepărta uşor şi eficient murdăria şi petele de săpun de pe obiectele sanitare şi celelalte suprafeţe din baie. De asemenea, produsul indepărtează calcarul şi rugina, redand in acelaşi timp strălucirea. Este recomandat pentru: gresie, faianţă, chiuvetă, cadă dus, cabină duş, baterii. Parfumul este unul foarte proaspăt, de flori de soc.Pulverizaţi direct pe suprafaţa care trebuie curăţată şi lăsaţi produsul să acţioneze cca 5 minute. Indepărtaţi cu o lavetă umedă iar apoi cu o lavetă uscată. Nu necesită clătire.
Precauţii:
Provoacă iritarea pielii. Provoacă o iritare gravă a ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la indemană recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la indemana copiilor. Citiţi eticheta inainte de utilizare.
In caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Purtaţi mănuşi de protecţie.

Detalii ale produsului

11338

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!