Nufar inox x 350 ml

Nufar inox x 350 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Este un produs extrem de eficient in curătarea si intretinerea obiectelor si suprafetelor din inox din intreaga casă.
Formula specială a detregentului indepărtează uşor şi eficient murdăria, petele de grăsime si depunerile de piatră de pe suprafetele din inox din intreaga casă. Redă strălucirea obiectelor si lasă un parfum proaspăt. Nu zgarie suprafetele.Pulverizaţi pe obiectul/suprafaţa de curăţat de la o distantă de 15-20 cm, lăsaţi să acţioneze 2-3 minute, in funcţie de gradul de murdărie, apoi ştergeţi cu o lavetă umedă. Clătiti cu apă din abundentă.
Precautii:
Nu folositi produsul la curăţarea cuptoarelor cu microunde, vaselor teflonate, suprafeţelor din aluminiu, linoleumului sau a altor suprafeţe vopsite sau lăcuite. Nu utilizati impreună cu alte produse similare. Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la indemană ambalajul. Citiţi eticheta inainte de utilizare. Evitaţi orice contact cu ochii, pielea sau imbrăcămintea.
In caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Purtaţi mănuşi de protecţie.

Detalii ale produsului

11343

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!