Triumf aragaz x 1000 ml

Triumf aragaz x 1000 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Triumf soluţie pentru curăţat sobe de aragaz şi vase emailate, in ambalajul economic de 1 l, vă ajută să scăpaţi uşor şi fără efort de murdăria persistentă de pe plite, vase emailate, sticlă termorezistentă etc.Dizolvă grăsimea arsă de pe plite, rotisoare, vase emailate, sticlă termorezistentă etc.Se aplică soluţia pe porţiunea murdară. Se lasă să acţioneze 15 - 20 minute, se şterge cu un burete umed, iar in final se limpezeşte suprafaţa curăţată cu multă apă.
Inainte de utilizarea produsului, se recomandă un test de rezistenţă pe o suprafaţă ascunsă. Respectaţi instrucţiunile de pe capac pentru deschiderea flaconului.Cu ajutorul pensulei, aplicaţi soluţia pe porţiunea de curăţat. Se aplică pe suprafaţa rece. Lăsaţi să acţioneze 15-20 minute după care ştergeţi cu un burete umed. Limpeziţi cu apă suprafaţa curăţată. Ajustaţi dozarea in funcţie de mărimea suprafeţei de curăţat şi de gradul de murdărie. Repetaţi operaţia de cate ori este nevoie.

Detalii ale produsului

11362

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!