Autan family spray, 100ml, J&J

Autan family spray, 100ml, J&J

JOHNSON&JOHNSON
22,63 lei
Cu TVA

Descriere

Autan Family Care Spray uscat este un produs destinat protectiei pielii de intepaturile tantarilor si a altor insecte. Contine amidon de porumb, in micro-particule fine care se usuca repede pe piele.

Este un produs destinat intregii familii si ofera protectie de pana la 4 ore. Se aplica pe tot corpul, formand o pelicula protectoare, ca un scut, dar care permite pielii sa respire natural.
Beneficii Autan Family care spray uscat:
Autan este o gamă ideală de repelenti impotriva insectelor ce oferă o protectie dovedită si o viată cu mai putine griji.
Autan Family Care spray uscat, datorită formulei ce contine un ingredient natural, amidon de porumb, in micro-particule fine, se usucă repede pe piele.
Delicat si uscat pe pielea ta că abia il simti.
Eficient impotriva tantarilor comuni.
Produsele din gama Autan Family Care sunt destinate intregii familii si asigură o protectie eficientă impotriva tantarilor.
Se aplică pe toate zonele expuse de pe corp, actionează ca un scut protector si lasă pielea să respire natural.
O singură aplicare oferă protectie timp de pană la 4 ore. Ideal pentru uzul zilnic (plimbări in aer liber, pe malul lacului).
Spray-ul contine particule fine de pudră, pe bază de amidon de porumb.
Consistentă usoară si nu contine coloranti sau conservanti.
Se poate aplica zilnic.

Detalii ale produsului

Compozitie
DEET (N, N-dietil-m-toluenamida) 15%
Mod de administrare
Agitati bine inainte de utilizare!Tineti spray-ul in pozitie verticala, la distanta de 15-20 cm de piele, directionand pulverizatorul catre suprafata dorita.Apasati butonul cu fermitate, pulverizand cu miscare lenta pentru aproximativ 1 secunda pe antebrat si intindeti uniform cu mainile pentru a acoperi toata pielea expusa. Evitati mucoasele precum ochii, gura, sau pielea ranita.Dupa intoarcerea in locuinta, spalati pielea tratata cu apa si sapun!
Ambalare
100 ml
1059

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!