Ulei de masaj revitalizant, 300ml, Mebra

Ulei de masaj revitalizant, 300ml, Mebra

MEBRA SRL BRASOV
22,40 lei
Cu TVA

Descriere

Lavanda este utilizata in mod traditional datorita parfumului sau calmant, relaxant, la fel ca si ylang-ylang, iar mentolul lasa o senzatie placuta, racoritoare.
UTILIZARE:
Uz extern – se aplica pe piele, se maseaza.MEBRA ULEI DE MASAJ REVITALIZANT
- util in stari de slabiciune si oboseala, adjuvant pentru ameliorarea durerilor reumatice sau a nevralgiilor,in stari gripale, sau ca reconfortant general.
- uleiul ramane in contact mai mult cu pielea, mentinand-o hidratata si hranita pentru o perioada mai lunga decat o lotiune pe baza de apa.
- mai ales iarna, este mai bine sa folosesti ulei de corp in loc de alte lotiuni, deoarece pielea ta va cere mai multa atentie.
- stimuleaza, energizeaza si revitalizeaza. Contine un amestec de uleiuri esentiale benefic pentru revigorarea musculaturii obosite dupa un efort intens.
Beneficii ale ingredientelor:
- Ulei spearmint - creeaza un efect racoritor, stimuleaza si revigoreaza organismul.
- Camforul– era un ingredient pretios datorita proprietatilor antiinflamatoare, analgezice, stimulatoare a circulatiei sanguine, antireumatice . Uleiul de camfor accelereaza circulatia sangelui si ajuta la ameliorarea disconfortului la nivelul articulatiilor .
- Ulei esential de pin – are efecte analgezice asa ca este un adjuvant util pentru durerile articulare, pentru ameliorarea simptomelor artritei dar si pentru tratarea durerilor reumatice . Folosit in aplicatii de aromoterapie, uleiul esential de pin are un impact pozitiv asupra starii de spirit, curatand mintea de stres, energizand corpul pentru a ajuta la eliminarea oboselii, sporind concentrarea.
- Ulei esential de rozmarin - are una dintre cele mai revigorante arome si un efect tonic si stimulator pentru intregul organism . Stimuleaza circulatia sangelui, detoxifica sistemul limfatic. Este folosit in tratamentul celulitei, reda fermitatea pielii, excelent in masaj, relaxeaza muschii incordati si atenueaza retentia de fluide.
- Ulei de catina - bogata in diverse vitamine, minerale si compusi vegetali benefici este in mod natural plina de antioxidanti. Uleiul de catina este bogat in acizi grasi de tip Omega, fitosteroli, carotenoide si vitaminele E si K toate avand efecte protectoare asupra pielii si stimuland innoirea celulara. Uleiul de catina patrunde in celulele pielii si previne pierderea apei de la nivelul epidermei, astfel pielea ramane elastica si hranita corespunzator.
- Miristatul de izopropil - este un emolient non-gras, fluid, care contribuie la hidratarea pielii si o mai buna patrundere in piele a ingredientelor active.UTILIZARE:
Uz extern: se aplica pe piele, se maseaza.
PRECAUTII:
A nu se lasa la indemana copiilor!
A se pastra la : 5-25 grade C.
Uleiurile esentiale pot produce alergii de contact. Se recomanda utilizarea de catre personae care nu sunt alergice la uleiurile esentiale din compozitie.
TOLERANTA TESTATA !
Produs netestat pe animale.
Fara coloranti! Fara conservanti! Fara parfum!
Masajul si utilizarea uleiurilor revitalizante
Pielea este invelisul protector al corpului si cel mai mare organ al nostru. Pielea reprezinta o suprafata receptorie extrem de vasta, care asigura o sensibilitate diversa, protejeaza corpul de rani si microorganisme, participa la secretarea unor produse finale ale metabolismului si indeplineste de asemenea un important rol de termoreglare.
Efectele masajului asupra pielii sunt imediate si extrem de benefice, adaugand elasticitate, tonus si naturalete imediat ce acesta este executat.
Masajul stimuleaza circulatia sangelui ce ajuta la functionarea corecta a organismului si detensioneaza musculatura. Prin tehnici specifice de masaj, acidul lactic este indepartat din tesuturile musculare ceea ce detoxifica organismul.
Utilizarea uleiurilor esentiale la masaj intensifica atat senzatiile din timpul masajului, cat si efectele sale, aducand nenumarate beneficii organismului.
Printre acestea se numara:
- imbunatatirea circulatiei sangvine- detoxificarea organismului
- stimularea sistemului imunitar
- stimularea digestiei si echilibrului hormonal
- reducerea inflamatiilor, durerilor, tensiunilor si crampelor musculare.
Pe langa beneficiile fizice, masajul cu uleiuri esentiale actioneaza si asupra sanatatii emotionale si mentale. Astfel, masajul cu uleiuri esentiale reduce tensiunile nervoase si emotiile negative, imbunatateste somnul si starea de spirit, induce o stare generala de bine.
Uleiul revitalizant ajuta la intarirea barierei delicate a pielii, mentinand in acelasi timp niveluri optime de hidratare.
Este insa importanta alegearea uleiului de masaj potrivit, testat dermatologic si imbogatit cu uleiuri esentiale naturale.

Detalii ale produsului

13386

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!