Urimil gel 1 tub x 50 ml

Urimil gel 1 tub x 50 ml

FARMA DERMA SRL
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Urimil Gel face parte din gama Urimil, dezvoltată pentru a contribui in ameliorarea simptomelor afecţiunilor sistemul nervos periferic. Gelul conţine cinci ingrediente active cu efect de incălzire si calmare. Poate fi utilizat intr-o gamă largă de afectiuni neuromusculare, cum ar fi dureri de spate si de mijloc, dureri şi parestezii ale membrelor, artrită reumatoidă, traumatisme neuromusculare, durere cauzată de modificări artrozice la nivelul articulatiilor, febră musculară.
După aplicare, incepe să actioneze imediat la locul de aplicare, oferind un efect plăcut de incălzire. Nu lasă urme grase!Uridina monofosfat (UMP) administrată local este absorbită prin piele, ceea ce duce la refacerea structurii si functiei nervilor periferici. Este o nucleotidă pirimidinică care este implicată in sinteza ARN, proteinelor si fosfolipidelor importante pentru refacerea membranei celulelor nervoase si a tecii de mielină ale axonilor. De asemenea, stimulează proliferarea celulelor nervoase si regenerarea nervilor. Studiile farmacologice indică faptul că Uridina declansează şi accelerează regenerarea neuromusculară si inhibă conducerea durerii la nivelul măduvei spinării.
Arnica (Arnica montana) este o plantă asemănătoare cu floarea soarelui care creste in principal in Siberia, Europa Centrală, Canada si America de Sud. Principalele ingrediente active din extractul de Arnică sunt lactonele sesquiterpene, principalul fiind Helenalin, care are un efect antiinflamator, de răcire si analgezic. S-au descoperit, de asemenea, că lactonele Sesquiterpene inhibă functia trombocitelor prin interactiunea cu grupările sulfhidrice plachetare. Este utilizat topic pentru tratarea artrozei, artritei reumatoide, pentru ameliorarea durerilor musculare, vindecarea vanătăilor si rănilor.
Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o plantă perenă care poate fi găsită doar in Africa de Sud. Principalele sale ingrediente active sunt iridoidele (glucozidele monoterpenice), principalul fiind Harpagozida. Se găseste cel mai mult in tuberculii secundari ai rădăcinilor plantei, de unde este şi extras. Are un puternic efect antiinflamator si analgezic, iar aplicarea sa locală duce la imbunătătirea mobilitătii si a calitătii vietii la pacientii cu osteoartrită, artrită reumatoidă, tendinite si ameliorarea durerilor de spate.
Metilsulfonilmetanul (MSM) este un compus organic cu sulf, o sursă naturală de sulf pentru organism. MSM are o capacitate ridicată de a trece prin membranele celulare si de a acţiona la nivelul diverselor celule si tesuturi. Aplicat cutanat, netezeste si inmoaie pielea, redă energia şi stimulează circulatia si metabolismul accelerand vindecarea rănilor. Are efecte antioxidante si antiinflamatorii5 jucand astfel un rol important la pacientii cu osteoartrită. MSM este eficient in durerile musculare după exercitii fizice si in prevenirea inflamaţiilor locale cauzate de microtraume.
Magneziul (Mg) actionează prin relaxarea muschilor si ameliorarea durerii prin blocarea receptorilor NMDA. Cand se aplică topic, trece prin piele, cantitatea absorbită depinde de concentratia preparatului folosit si de timpul de expunere3. Este un co-factor in peste 300 de reactii enzimatice din organism si este important pentru contractia musculară si conducerea neuromusculară. Prin urmare, magneziul este important in tratamentul bolilor sistemului nervos periferic si ale sistemului musculo-scheletic, ameliorand semnificativ simptomele.

Detalii ale produsului

Compozitie
Uridină monofosfat (UMP) Extract de Arnica (Arnica Montana) Еxtract de Gheara diavolului (Harpagophytum Procumbens) Мetlisulfonilmetan (MSM) Мagneziu (clorură de Mg)
Mod de administrare
Aplicaţi Urimil gel cu mișcări ușoare de masaj în zona afectată până când este complet absorbit în piele. Aplicați pe pielea curată și pentru un efect maxim nu umeziţi zona cel puțin 3 ore după aplicare. Rapiditatea de acţiune a efectului produsului poate varia de la o persoană la alta. Aplicați de două ori pe zi.
Ambalare
tub 50 ml
1551

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!