Aslavital crema lift ultra activa, 50 ml, Farmec

Aslavital crema lift ultra activa, 50 ml, Farmec

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Stoc epuizat
29,42 lei
Cu TVA

Descriere

Crema Lift Ultra-Activă contine o combinatie unică de extracte si ingrediente naturale cu proprietăti antirid, care măresc elasticitatea pielii, regenerează si hidratează intens tenul.Prin blocarea rapidă a contracţiilor spontane ale muşchilor feţei, crema are un efect decrispant instantaneu şi reducerea ridurilor este vizibilă după numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se ameliorează după numai 10 zile de utilizare a cremei.AslaVital Lift Instant este prima gamă cosmetică din Romania cu Complexul Argilă-Gatuline, care actioneză in profunzime la nivelul tenului pentru un efect vizibil de intinerire incă de la primele utilizări.
Gatuline Expression, un extract natural din planta Acmella Oleraceea, ajută la decrisparea instantanee a pielii si la blocarea contractiilor spontane ale muschilor acesteia pentru a reduce ridurile chiar din prima zi de aplicare.
In plus, datorită continutului bogat in minerale, argila contribuie la regenerarea, calmarea si remineralizarea oricărui tip de ten.
Produsele contin si extract de Boswellia Serrata, care are rolul a completa efectul de intinerire a pielii prin eliminarea cearcănelor si a pungilor de sub ochi, activarea circulatiei sangvine si efectul puternic antiinflamator.Extractul Gatuline Expressions, acidul ferulic si vitaminele A si E reduc liniile fine, ridurile, spoturile pigmentare si efectele nocive ale radiatiilor UV.
Fito-hormonii vegetali stimulează procesele de regenerare celulară, in timp ce uleiurile naturale (untul de shea, uleiul de soia si squalane), argila, vitaminele si principiile active naturale contribuie impreună la emolierea si hidratarea pielii.

Detalii ale produsului

10862

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!