Crema Soriasis pentru piele uscata si iritata,...

Crema Soriasis pentru piele uscata si iritata, Fixoderm

DAN PHARM
51,82 lei
Cu TVA

Descriere

Soriasis cremă este un remediu inovator, ce combină proprietătile active a peste 21 de ingrediente-cheie, cu roluri analgezice, antiinflamatorii, de calmare a pielii, de regenerare si de accelerare a procesului de vindecare a leziunilor asociate psoriazisului.
Soriasis cremă contine uleiuri esentiale si vitaminele E si B5, ce sustin repararea, cicatrizarea si hidratarea pielii afectate.
Butyrospermum Parkii, Hippophae Rhamnoides si Aloe Barbadensis stimulează regenerarea celulelor pielii
Daucus Carota Sativa si Pogostemon Cablin accelerează procesul de vindecare al pielii prin stimularea formării de noi celule
Prunus Amygdalus Dulcis, Eucalyptus Globulus si Lavandula Angustifolia hrăneste si hidratează pielea
Soriasis cremă contine un complex de principii active indicate in remiterea rapidă a simptomelor asociate psoriazisului, prin calmarea pielii iritate, uscate, deteriorate, pruriginoase si hidratarea corespunzatoare a acesteia.
Poate fi folosit de bărbati, femei si de copii in varstă de peste 12 ani. Pentru copiii cu varsta sub 12 ani. Soriasis cremă este recomandat să fie folosit sub supraveghere medicală.

Detalii ale produsului

34305

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!