Gh3 Derma crema anticuperozica hidratanta spf10...

Gh3 Derma crema anticuperozica hidratanta spf10 x 50 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Crema oferă multiple beneficii tenurilor sensibile, fragilizate, cu roseată si tendinţă spre cuperoză: reface bariera cutanată de protectie, protejează impotriva radiatiilor solare, calmează, diminuează roseata, imbunătăteste microcirculatia capilară. Pigmentul verde din compozitie, maschează roseata si semnele de cuperoză incipientă.

Detalii ale produsului

Compozitie
apabenzoat de alchil C12-C15etilhexil metoxicinamatocticrilenulei din seminte de Plukenetia Volubilispropilenglicolglicerinastearat de glicerilcetearil glucosidapolistearat de sucrozapoliizobuten hidrogenatalcool cetearilicxilitil glucozidaunt de sheaEscin (Aescin)copolimer din hidroxiacrilat/ acriloildimetil taurat de sodiufenoxietanola
Mod de administrare
Pentru efecte optime se aplică dimineaţa şi după-amiaza, pe un ten curat şi demachiat în prealabil. Ȋn paralel se recomandă evitarea alternanţelor bruşte de temperatură, stresul emoţional, alimentele condimentate, alcoolul, aplicarea locală de corticoizi, radiaţiile UV.
A nu se utiliza în jurul ochilor!
Ambalare
50 ml
11701

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!