Lara super lotiune pentru fata, cu aloe vera,...

Lara super lotiune pentru fata, cu aloe vera, 150 ml, Farmec

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
8,28 lei
Cu TVA

Descriere

Loţiunea pentru faţă Lara este recomandată pentru toate tipurile de ten, fiind ideală pentru curăţarea şi tonifierea zilnică a tenului. Lotiunea incheie cu succes faza de curătare a tenului, asigură prospetime si curătarea in profunzime a pielii.
Este o soluţie hidro-alcoolică destinată mai ales ingrijirii tenului cu exces de sebum, avand efect tonifiant şi astringent. Datorită extractului de Aloe Vera, loţiunea are un efect revigorant, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele.

Detalii ale produsului

Compozitie
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Hydroxycitronellal. Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.
11327

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!