Mask acne gel, 30ml, 11 promo, Solartium

Mask acne gel, 30ml, 11 promo, Solartium

DICOFARM S.P.A. - SOLARTIUM
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Mask gel este un preparat farmaceutic care contine o dubla combinatie de agenti cheratolitici, tretinoin si acid glicolic, cu eficienta demonstrata clinic in tratamentul acneei vulgare cu componenta retentionala predominanta.
Mask gel este recomandat in acneea in care predomina punctele albe si negre (comedoniana) si ca adjuvant al antibioticului oral in tratamentul formelor mai severe, actionand complementar si reducand mai rapid leziunile acneice. Mask gel are o actiune directa de inhibare a formarii microcomedoanelor, leziunile precursoare a comedoanelor si a leziunilor inflamatorii, fiind prima recomandare a Ghidurilor Internationale pentru mentinerea rezultatelor terapeutice si preventia episoadelor recidivante.

Detalii ale produsului

Compozitie
Alcool Polyvinilic, Acid Retinoic (Tretinoinà), Acid Glicolic, Propylenglicol, PEG-7 Cocoat de Glyceryl, Aminometil Propanol, Hidroxietilceluloza, Imidazolidiny/Urea, Disodium EDTA, BHT, Apa.
Mod de administrare
De preferinta seara, aplicati pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind gelul uniform, apoi indepartati dimineata produsul printr-o curatare obisnuita. Flaconul cu sistem AIRLESS este dotat cu un dozator care elibereaza o cantitate de 0,25 ml la fiecare apasare, asigurand in acest mod cantitatea optima necesara pentru tratament si evitand dispersarea produsului. Pentru tratamentul intregii fete este suficienta o cantitate de 0,75 ml de produs, care se obtine prin apasarea de trei ori a doza
Administrare
Atentie! Distribuiti produsul cu mânile uscate si curate. In cazul contactului cu ochii si cu mucoasele clatiti cu apa din abundenta. A se conserva ferit de surse de caldura directe. Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare. Nu lasati produsul la indemâna copiilor. Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii, nu este recomandata administrarea in aceasta perioada. Consultati medicul în caz de utilizare prelungita sau hipersensibilitate cunoscuta la u
Numar de bucati/set
2
45811

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!