Cutaden Bebe crema protectoare x 40g 11

Cutaden Bebe crema protectoare x 40g 11

ANTIBIOTICE SA IASI
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Caracteristici- Produsul cosmetic CUTADEN contine o combinatie de ingrediente cu actiune reepitelizantă, protectoare, emolientă si astringentă. CUTADEN favorizează regenerarea celulară si cicatrizarea, previne proliferarea microbiană excesivă, are actiune antipruriginoasă si asigură protectia epiteliului fată de factorii externi.
Efecte- CUTADEN este recomandat in dermatitele iritative (eritem fesier la nou-născuti si sugari sau dermatite profesionale neexudative), eczeme uscate, arsuri superficiale limitate, degerături, prurit.
Ingrediente- Vaselină albă, lanolina anhidră, apa purificată, ihtiol, extract de hamamelis, tetraborat de sodiu, oxid de zinc, dioxid de titan, parfum.
Instructiuni de utilizare- CUTADEN se aplică in strat subtire, prin masaj usor, pe pielea curătată in prealabil.
Avertizări speciale- CUTADEN nu se va administra in cazul leziunilor exudative, sau in caz de alergie la oricare din ingredientele produsului. Unguentul nu se aplică pe leziuni suprainfectate. A se evita contactul cu ochii.
Păstrare- A se utiliza de preferintă inainte de data de expirare inscrisă pe ambalaj. A se păstra in ambalajul original la temperaturi sub 25 grade C. A nu se lăsa la indemana copiilor. Insotiti orice reclamatie cu numărul de serie inscris pe ambalaj.

Detalii ale produsului

4091

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!