Fitonasal pediatric spray, 125 ml, Aboca Spa...

Fitonasal pediatric spray, 125 ml, Aboca Spa Italia

ABOCA SPA ITALIA
51,06 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
Poate fi folosit si ca adjuvant in cazul tusei, digolului cauzat de descărcarea nazală retro si infectii ale urechii medii rezultate din congestia nazală. Ideal pentru utilizare frecventă. Produsul este indicat incepand cu varsta de 6 luni.
Functionează datorită Tannisal, un complex molecular natural normalizat, compus dintr-o fractiune de tanin din sălbăticie si sare de rocă (sare minieră extrasă prin tratochimie), care interactionează cu mucoasa nazală efectuand: 1) o actiune decongestionantă cu un mecanism dublu non-farmacologic, atat prin precipitare de bradicinină, taninurile continute in produs sunt capabile să disperseze acest mediator de inflamatie, reducand astfel congestia nazală, atat prin osmolalitate echilibrată cat si standardizată (600 mOsm / kg) care favorizează rechemarea apei din tesuturile congestionate, fără a irită si usca mucoasa; 2) o actiune protectoare care normalizează mucoasa nazală datorită aderentei substantelor active si actiunii lor antioxidante eficiente.
Mai mult, produsul, datorită jetului nebulizat cu flux continuu, are o actiune de curătare profundă asupra cavitătilor nazale care elimină excesul de mucus si pesticidele, iritantii si alergenii prinsi in el (virusi, bacterii, fum, fum, polen, substante) iritanti etc.). Datorită acestor caracteristici, Fitonasal Pediatric este adecvat in special pentru tuse cu secretie nazală in spate. De fapt, posibilă stagnare a mucusului in cavitatea nazală si prezenta microorganismelor si a substantelor alergene, prin scurgerea nazală retro, poate provoca tuse sau alte probleme, cum ar fi digola mală si otita medie. Fitonasal Pediatric nu contine decongestionante vasoconstrictoare si, datorită actiunii sale inovatoare non-farmacologice, nu este dependentă, nu usucă lamucoza nazală, nu irită si poate fi folosit frecvent, chiar si pentru perioade indelungate.
Utilizarea produsului la sugari si copii mici facilitează refacerea pe timp de noapte.

Detalii ale produsului

37913

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!