Fitonasal spray concentrat, 30 mililitri, Aboca...

Fitonasal spray concentrat, 30 mililitri, Aboca Spa Italia

ABOCA SPA ITALIA
Stoc epuizat
42,98 lei
Cu TVA

Descriere

Fitonasal Spray concentrat este un decongestionant protector care poate fi folosit in caz de raceala, alergie si, in general, in caz de congestie si iritatie a cavitatilor nazale cauzate atat de probleme acute, cat si cronice. Fitonasal Spray concentrat este un produs a carui putere de actionare se datoreaza tuturor componentelor din formula sa. Printre acestea, o importanta deosebita o are TANNISAL-FL, complex molecular din taninuri, flavonoide si sare gema care, alaturi de glicerina vegetala ce confera produsului urmatoarele proprietati o actiune descongestionanta non-farmacologica datorata osmolaritatii echilibrate si standardizate (750 mosm/Kg), care favorizeaza mobilizarea fluidelor din mucoasa congestionata, fluidificand mucusul si facilitandu-i eliminarea si printr-o actiune fizica de spalare a cavitatii nazale, fara a cauza iritatie sau uscaciune si de asemenea un efect protector datorita actiunii mucoadezive si antioxidante, care favorizeaza mentinerea integritatii barierei epiteliale si procesul de regenerare a mucoasei. Aromele naturale de eucalipt si menta confera o senzatie placuta de prospetime. Fitonasal Spray concentrat nu contine substante descongestionante vasoconstrictoare si, datorita mecanismului sau de actiune non-farmacologica inovator, nu da dependenta, nu usuca mucoasa, nu irita si poate fi utilizat in mod frecvent, chiar si pentru perioade indelungate.

Detalii ale produsului

Compozitie
TANNISAL-FL ApaGlicerina vegetalaArome naturale de eucalipt si menta
Mod de administrare
Adulti si copii peste 12 ani: cate 2 pulverizari pe nara, suflati nasul si aplicati din nou.Copii de la 6 la 12 ani: cate o pulverizare pe nara, suflati nasul si aplicati din nou.Clatiti pulverizatorul dupa fiecare utilizare tinandu-l sub un jet de apa calda.Se poate aplica de mai multe ori pe zi, la intervale scurte, chiar si inainte de culcare
Prezentare
Flacon de 30 ml cu pulverizator
46640

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!