Casen fibra solutie fibre vegetale, 14 plicuri,...

Casen fibra solutie fibre vegetale, 14 plicuri, Recordati

RECORDATI S.p.A ITALIA
33,54 lei
Cu TVA

Descriere

CASEN FIBRA este un supliment alimentar cu un continut ridicat de fibre care contribuie la buna functionare a sistemului digestiv. Fibrele din compozitie, oligozaharidele din inulina, au efect probiotic, stimuland dezvoltarea si activitatea bacteriilor benefice din sistemul digestiv.
Beneficii Casen fibra: - regleaza tranzitul intestinal- asigura cresterea in volum a bolului fecal - declanseaza efectul peristaltic - contribuie la eliminarea toxinelor din organism - gust neutru: poate fi administrat impreuna cu alte lichide precum apa, ceai, lapte - se poate utiliza in timpul sarcinii si alaptarii - fara GLUTEN - nu contine coloranti sau indulcitori Mod de administrare Casen fibra: 1 pana la 3 plicuri pe zi (corespunzand unui aport de 5g pana la 15g de fibre). Dozajul se face in functie de varsta, dieta si necesarul individual. Prezentare: plicuri cu 10 ml de solutie cu fibre vegetale. Cutia contine 14 plicuri.

Detalii ale produsului

4325

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!