Colon Protect, 20 pl, Zdrovit

Colon Protect, 20 pl, Zdrovit

Zdrovit
30,89 lei
Cu TVA

Descriere

Colon Protect - detoxifică si curată colonul
Pentru mentinerea unui transit intestinal regulat si păstrarea unei greutăti corporale optime.
Semintele de Psyllium, care contin mucilagii, fitosteroli si amidon, retin apă si isi măresc volumul, formand un gel care trece nemodificat prin intestin, stimuland peristaltismul si avand efect protector asupra mucoasei intestinale. De asemenea, hipocolesterolemiant si hipoglicemiat. Oferă o senzatie de satietate si retin substantele toxice si iritante din intestin.
Pectinele completează actiunea fibrelor din semintele Psyllium, reducand nivelul colesterolului plasmatic prin stimularea conversiei acestuia in acizi biliari si ajutand la eliminarea lor.

Detalii ale produsului

Compozitie
Maltodextrina, pulbere de seminte Psyllium husk, acid citric, pectine din mere, citrat trisodic, arome de măceșe și de rodii, aspartam, acesulfam k, colorant E124. 1 plic de 6500 mg conține: pulbere de semințe de Psyllium husk 2000 mg, pectine din mere 300 mg.
Mod de administrare
Adulți 1-3 plicuri pe zi 3 moduri de preparare: Se adaugă conținutul unui plic într-un pahar plin cu apă; Se adaugă conținutul unui plic într-un pahar cu apă pe jumătate plin și se consumă imediat după ce s-a format un jeleu aromat; Se adaugă conținutul unui plic peste musli sau peste alte alimente.
Ambalare
20 plicuri
10068

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!