Colonhelp, 240 g, Zenyth

Colonhelp, 240 g, Zenyth

ZENYTH PHARMACEUTICALS
36,78 lei
Cu TVA

Descriere

ColonHelp este un supliment alimentar detoxifiant si reglator intestinal, 100% natural. Produsul ColonHelp este o formulă complexă, din 7 ingrediente atent selecţionate, care actionează sinergic pentru detoxifierea intregului organism. Se remarcă, in primul rand, prin două dintre cele mai bune surse de fibre solubile si insolubile (semintele de in si psyllium), dar si prin continutul ridicat de omega 3 natural din semintele de in. ColonHelp este destinat curelor de detoxifiere si slăbire, reglării tranzitului intestinal (constipatie, dar si diaree), imbunătătirii digestiei, mentinerii colesterolului si glicemiei in limite normale, refacerii mucoasei intestinale si echilibrării florei bacteriene, stimulării imunitătii organismului. De retinut că produsul ColonHelp nu este un laxativ puternic, ci un reglator al scaunului. ColonHelp nu contine plante laxativ-purgative puternice (cum ar fi senna sau crusinul)!!!

Detalii ale produsului

Compozitie
Semințe de in (Linum usitatissimum)
Tărâțe de psyllium (Plantago ovata)
Chimen (Carum carvi)
Pătrunjel (Petroselinum crispum)
Coriandru (Coriandrum sativum)
Oregano (Origanum vulgare)
Argilă
Mod de administrare
ColonHelp se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. ColonHelp se administrează înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml lichide, de preferință iaurt pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia, cu apă, suc de fructe sau legume.

În curele de slăbire, produsul trebuie consumat cu 20-30 de minute înainte de masă, pentru reducerea senzației de foame.

În medicațiile cronice se recomandă consumul ColonHelp la două ore după administrarea medicamentelor.

ColonHelp poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentație (4-8 g) pe zi.

IMPORTANT! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400 ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1, 5-2 litri/zi. Produsul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație.
Ambalare
240 g
4975

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!