Hepatargine forte, 20 plicuri, MBA Pharma

Hepatargine forte, 20 plicuri, MBA Pharma

MBA Pharma
50,00 lei
Cu TVA

Descriere

Hepatargine Forte este un produs unic, foarte eficient in regenerarea, protejarea si detoxifierea ficatului. Se administreaza rapid fara a fi nevoie sa se dizolve in apa. Reduce oboseala si fatigabilitatea chiar din prima zi de tratament, stimuleaza activitatea hepatica, are actiune antifibrotica si antiinflamatoare, stimuleaza imunitatea - ficatul este principalul organ care sustine imunitatea in lupta impotriva infectiilor. Protejeaza ficatul in cazul medicatiei ce are ca efecte secundare afectarea hepatica (de ex.: unele medicamente antiinflamatoare, analgezice, antipiretice, antibiotice), neutralizeaza radicalii liberi proveniti din: tutun, alcool, radiatii UV. Deasemenea are efect si asupra steatozei hepatice (ficatul gras), previne progresia bolii hepatice, protejeaza ficatul in infectiile virale si reduce durerea si senzatia de greutate din cadranul drept superior.

Detalii ale produsului

Compozitie
Arginina bazala 365, 500 mgClorhidrat de betaina
Mod de administrare
Continutul plicului cu lichid oral se consuma ca atare. Adulti si copii peste 12 ani: se consuma 2-3 plicuri cu lichid oral/zi dupa mesele principale.
Prezentare
Cutie cu 28 de plicuri
46751

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!