Liver help forte, 30 capsule, Zenyth

Liver help forte, 30 capsule, Zenyth

ZENYTH PHARMACEUTICALS
32,75 lei
Cu TVA

Descriere

Supliment alimentar pentru sănătatea ficatului (hepatită, ficat gras sau obosit, ciroză). LiverHelp Forte este un supliment alimentar, recomandat pentru cresterea functiei de detoxifiere a ficatului si pentru sustinerea functionării ficatului, in caz de insuficientă hepatică, hepatită, ficat gras sau obosit, ciroză. LiverHelp Forte poate fi folosit de asemenea in afectiuni digestive sau probleme cu greutatea. Poate fi de ajutor si pentru cresterea performantelor fizice, pentru o mai bună concentrare si pentru o recuperare mai rapidă in stări de convalescentă. LiverHelp Forte contine extract standardizat de armurariu, cu minimum 80% silimarină.

Detalii ale produsului

Compozitie
Extract uscat din fructe de armurariu (85% Silimarina)Acid alfa lipoicN-acetil cisteinăFosfolipide din floarea-soarelui cu 20% fosfatidilcolinăSelenometionină
Mod de administrare
Câte o capsulă de 2 ori pe zi, între mese. Pentru rezultate optime este recomandată utillizarea produsului în cure de minimum 3 luni.
Prezentare
Flacon cu 30 de capsule
46643

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!