Termometru Clasic Fara Mercur, Minut

Termometru Clasic Fara Mercur, Minut

Minut
15,54 lei
Cu TVA

Descriere

Termometrul fara mercur este un dispozitiv medical cu functie de masurare a temperaturii corporale, simplu de utilizat, non toxic si sigur.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Pentru o functionare corecta, temperatura ambientala la care acesta functioneaza trebuie sa fie intre 20 si 30°C.Daca temperatura este mai mica de 20°C, puneti termometrul intr-o camera a carei temperatura este intre 20 si 30°C pentru cel putin 1-2 ore sau la o temperatura intre 30 si 35°C pentru cel putin 10 minute inainte de utilizare.Temperatura de pastrare si transportare trebuie sa fie mai mica de 42°C. Dezinfectati termometrul inainte si dupa utilizare.Scuturati termometrul utilizand dispozitivul special de scuturat, pana cand coloana termometrului este coborata sub ultimul reper marcat cu cifra pe scala acestuia, tinandu-l bine in mana, pentru a evita spargerea acestuia. Se aseaza termometrul sub braţ astfel incat partea interioara a termometrului sa fie in contact total cu pielea.Tineti bratul strans. Pentru folosirea orala a acestuia, puneti termometrul sub limba. A nu se folosi pentru luarea temperaturii pe cale orala la copii sub 10 ani.Dupa utilizare scuturati termometrul utilizand dispozitivul special de scuturat si introduceti-l in cutia acestuia pentru o protectie sporita. Nu este proiectat pentru copii prematuri sau pentru determinarea perioadei de ovulatie. Timpul mediu pentru masurarea temperaturii este de 5 minute.
Ambalare
1 buc
5799

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!