Benzi depilatoare corp chic cinnamon (8x2)...

Benzi depilatoare corp chic cinnamon (8x2) benzi 2 serv, Farmec

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
13,65 lei
Cu TVA

Descriere

Precauţii:
Inainte de utilizare, cititi cu atentie instructiunile acestui produs.
A se păstra in ambalajul orginal, la loc răcoros si uscat.
Nu lăsaţi la indemana copiilor.
Nu se recomanda persoanelor varstnice, persoanelor diabetice, persoanelor cu acnnee sau celor cu probleme de circulatie.
Nu aplicaţi pe pielea iritată, rănită, umflată, cu cosuri, ulceroasă, cu varice, cu alunite, arsă de soare sau pe pielea care anterior a demonstrat o reacţie adversă la ceara depilatoare.
Nu ingerati. In cazul ingerării accidentale, consultati imediat un medic si prezentati medicului ambalajul.
Evitati contactul cu ochii.
Nu utilizati ceara timp de 24 ore după expunerea la soare sau imediat după baie sau dus.
Inainte de utilizare, consultati un dermatolog in cazul in care sunteti sub tratament cu medicatie care poate afecta pielea sau dacă considerati că aveti o problemă dermatologică incă nediagnosticată.
Inainte de prima utilizare, se recomandă efectuarea unui test pe o zonă mică de piele care urmează a fi epilată. Dacă in termen de 24 de ore nu s-a produs nici o reacţie adversă, continuaţi cu aplicarea.
Dacă nu aveti experientă in depilarea cu benzi de ceară se recomandă să incepeti pe zona picioarelor.
Nu se aplică pe zone sensibile ca: fată, piept, cap, ochi, nas, sprancene, urechi, sfarcuri sau in jurul lor, organe genitale şi zona perianală.
Este frecventă aparitia unui disconfort usor sau a inrosirii usoare a pielii după utilizarea produsului. Aceste reactii sunt normale si dispar in 24 ore de la utilizare.
După depilare, timp de 24 de ore nu se recomandă expunerea la soare, imbăierea sau folosirea deodorantelor si a produselor parfumate sau pe baza de alcool.
In cazul unor temperaturi ridicate, de peste 30ºC, introduceţi benzile la frigider timp de 30 de minute, inainte de utilizare.

Detalii ale produsului

36030

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!