Benzi depilatoare pentru corp cu ceara alba si...

Benzi depilatoare pentru corp cu ceara alba si argan

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Benzile depilatoare cu ceară albă, indepărtează eficient părul nedorit şi vă lasă pielea catifelată mai mult timp intre epilări. Ceara este imbogătită cu ulei de Argan cunoscut pentru efectele hidratante şi regenerante ale pielii.
Pachetul contine: 10x2 benzi depilatoare cu ceară, pe suport de celofan 2 şerveţele cu Aloe Vera pentru curăţarea cerii. Cum se aplică ceara:
Pielea trebuie să fie curată şi uscată, fără iritaţii şi fără resturi de cremă. Se incălzesc benzile intre palme pană se inmoaie ceara.
Pentru aplicarea benzilor in zone mici, se taie banda după mărimea dorită. Separaţi benzile incet şi cu grijă. Aplicaţi banda in direcţia creşterii părului, extinzand-o printr-un masaj uşor.
Cum se indepărtează ceara:
In timp ce cu o mană intindeţi bine pielea, cu cealaltă mană indepărtaţi banda imediat printr-o mişcare bruscă in direcţia opusă creşterii părului, obţinandu-se rezultate mai bune cu cat mai repede se face smulgerea. Dacă este necesar, repetaţi acţiunea. Benzile se pot folosi maxim de 4 ori.
In cazul folosirii acestui produs pe zone sensibile cum ar fi axila, zona inghinală sau faţă, nu depilaţi aceeaşi zonă de două ori in aceeaşi sesiune de depilare, pentru a evita iritarea pielii.
Pentru a obtine o piele catifelată a buzei superioare, aplicati in direcţia creşterii firelor de păr, apoi faceti acelasi lucru dar de această dată in direcţia contrară a acestora.
Pentru calmarea pielii, apăsaţi cu mana sau aplicaţi o compresă rece pe zona depilată imediat după smulgere.
Cum se curăţă resturile de ceară:
Pentru o finisare perfectă şi o mai mare protecţie a pielii, aplicaţi un şerveţel post-depilatoriu pentru eliminarea resturilor de ceară, calmarea şi catifelarea pielii.
Nu eliminaţi niciodată resturile de ceară cu apă, săpun sau alcool. Dacă este necesar, eliminaţi-le cu un disc demachiant imbibat in ulei.
Precauţii:
Dacă se aplică pentru prima dată sau pe o zonă nouă a corpului, testaţi produsul pe o porţiune mică a pielii. Dacă in termen de 24 de ore nu s-a produs nici o reacţie adversă, continuaţi cu aplicarea.
Depilarea cu ceară nu este indicată pentru persoane varstnice, diabetici sau persoane in tratament pentru acnee.
Nu se aplică pe cap, ochi, nas, sprancene, urechi, sfarcuri sau in jurul lor, pe organele genitale nici in zona perianală. Nu aplicaţi pe răni, varice, coşuri, crăpături, iritaţii sau arsuri, nici pe pielea care anterior a demonstrat o reacţie adversă la ceara depilatoare.
După depilare, nu se recomandă expunerea la soare, imbăierea sau folosirea deodorantelor, produselor parfumate sau pe bază de alcool in următoarele 24 de ore.
Nu lăsaţi la indemana copiilor! Nu ingeraţi!
Ȋn cazul inghitirii, consultati imediat un medic si prezentati medicului ambalajul.

Detalii ale produsului

15517

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!