Vagisan lotiune igiena intima x200ml

Vagisan lotiune igiena intima x200ml

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
28,32 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietăti:
Problemele ivite in zona genitală externă pot afecta vaginul si viceversa. Prin urmare, este important să păstrati pielea din zona genitală externă sănătoasă. Acest lucru inseamnă, mai ales, grija de a nu deteriora bariera de protectie acidă a pielii, adică a nu degresa tegumentele si a păstra un pH acid de aprox. 5. Uneori este suficientă evitarea influentelor nocive.
O igienă precară poate favoriza infectiile, dar si igiena excesivă poate fi dăunătoare zonei intime.
Vagisan Lotiune pentru igiena intimă este o lotiune de curătare deosebit de delicată, dedicată spălării zonei intime externe. Utilizarea ei protejează mataua acidă a pielii, păstrandu-i functia de protectie naturală, iar, adaosul de extract de musetel calmează pielea. Astfel, folosirea Lotiunii pentru igiena intimă de la Vagisan ajută la prevenirea iritatiilor si infectiilor ce pot apărea in zona intimă.
Lotiunea de baie este foarte bine tolerată si, prin urmare, chiar si in cazul unor tegumente uscate este adecvată pentru utilizare zilnică:
- la orice varstă;
- in timpul sarcinii;
- si că terapie complementară pentru infectii vaginale.

Detalii ale produsului

Compozitie
AquaSodium Laureth SulfateSodium CocoamphoacetateCocoamide DeaPeg-7 Glyceryl CocoatePropylene GlycolSodium ChlorideLactic AcidChamomilla Recutita Flower Extract Disodium Laureth SulfosuccinatePotassium SorbateSodium BenzoateParfum
Mod de administrare
Produsele de igienă cu acțiune blândă curată în mod eficient, dar și delicat pielea din zona intimă. Acidul lactic conferă un pH de aprox. 5, apropiat pH-ului pielii. Astfel, prin utilizarea produsului, pielea este protejată prin conservarea mantalei de protecție acidă a pielii cu rol de barieră și, în același timp, este menținut un mediu puternic de apărare. Adaosul de extract de mușețel calmează pielea.
Ambalare
Flacon de 200 de ml
13464

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!