Gel de dus Deep Relax (ulei de argan, macadamia...

Gel de dus Deep Relax (ulei de argan, macadamia si abisinian), 400 ml, Elmiplant

ELMI PRODFARM SRL BUCURESTI
11,20 lei
Cu TVA

Descriere

Gelul de dus cu uleiuri constă intr-o sinteză unică de 85 % ingrediente de origine naturală. Este imbogătit cu uleiuri pretioase de Argan, Macadămia si abisinian recunoscute pentru proprietătile lor de ingrijire.Combinatia unică de proprietăti antioxidante si de hidratare din uleiul de argan ajută la mentinerea elasticitătii pielii prevenind in acelasi timp deshidratarea, factor ce contribuie la procesul de imbătranire.
Datorită compozitiei complexe, este un excelent emolient, in special pentru pielea uscată si ridată.Uleiul de Macadamia protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi, avand in acelasi timp proprietăti anti-imbătranire si nutritive.
Nucile de Macadămia, originare din pădurile australiene, insă sunt cultivate si in Hawaii. Acestea contin cea mai mare cantitate de grăsimi monosaturate dintre toate varietătile de nuci.
Uleiul de Macadămia 100% natural folosit in produsele elmiplant este obtinut prin metode blande, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietătilor substantelor active. Uleiul de Macadămia are proprietăti protectoare, ajutand la la regenerarea pielii si la prevenirea aparitiei arsurilor solare, cicatricilor, iritatiilor. Se absoarbe usor, hidratand pielea si lăsand-o catifelată.
Uleiul luxuriant din plantă are o textură usoară si mătăsoasă ce pătrunde cu usurintă in stratul exterior al epidermei, conferind pielii un aspect mătăsos.

Detalii ale produsului

16194

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!