Alpifresh Balsam taina ursilor, 250 ml, Lenhart...

Alpifresh Balsam taina ursilor, 250 ml, Lenhart Kosmetik

LENHART KOSMETIK GERMANIA
14,00 lei
Cu TVA

Descriere

Alpifresh Balsam taina ursilor, 250 ml, Lenhart Kosmetik contine extracte din 12 plante antiinflamatoare, are un efect benefic de incalzire, stimuleaza circulatia sangelui si relaxeaza muschii rigizi.

Balsamul-gel Alpifresh taina ursilor, 250 ml, Lenhart Kosmetik este folosit cu succes in masaj terapeutic poate fi benefic in cazul tulburarilor circulatorii periferice (picioare grele si reci), ajuta la combaterea durerilor reumatismale.

Alpifresh Balsam taina ursilor, 250 ml, Lenhart Kosmetik contine camfor.

Camforul (Cinnamomum camphora) este un terpen (compus organic) care este folosit frecvent in creme, unguente, balsamuri si lotiuni. 

Uleiul de camfor este uleiul extras din lemnul copacilor de camfor si prelucrat prin distilare cu abur. 

Poate fi folosit topic (medicament de uz extern cu actiune locala in locul in care este aplicat) pentru a ameliora durerea, iritarea si mancarimea. 

Camforul este de asemenea utilizat pentru ameliorarea afectiunilor inflamatorii.

Cremele si unguentele cu Camfor au o mare varietate de utilizări topice datorita proprietatilor sale antibacteriene, antifungice si antiinflamatorii. 

Lotiunile si cremele care contin camfor pot fi folosite pentru a ameliora iritatiile si mancarimile pielii si pot ajuta la imbunatatirea aspectului general al pielii. Are proprietati antibacteriene si antifungice care il fac util in vindecarea contuziilor, infectiilor si eczemelor.

Camforul pare sa stimuleze terminatiile nervoase care amelioreaza simptome precum durerea si mancarimea atunci cand sunt aplicate pe piele.

Actiune terapeutica: efect de incalzire, relaxeaza musculatura (muschii rigizi), stimuleaza circulatia sangelui in tulburari circulatorii periferice (picioare reci si grele), ajuta la combaterea durerilor reumatismale.

Alpifresh Balsam taina ursilor, 250 ml, Lenhart Kosmetik gel se aplica local si se maseaza usor pana la intrarea in piele.

Mod de administrare:

Se aplica pe suprafete mari pe regiunea respectiva si se maseaza usor.A nu se aplica pe mucoase.Nu este recomandat copiilor sub 7 ani.Contine camfor.

Ingrediente:

Aqua,Alcohol denat,Glycerin,PEG-40 Hydrogenateed Castor Oil,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Dl-Camphor,Sorbitol,Vanillyl Butyl Ether,Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem Extract,Aesculus,Hippocastanum Seed Extract,Chamomilla Recutita Flower Extract,Eucalyptus Globulus Leaf Extract,Foeniculum Vulgare Fruit Extract,Humulus Lupulus Cone Extract,Melissa Officinalis Leaf Extract,Mentha PiperitaLeaf Extract,Panax Ginseng Root Extract,Valeriana Officinalis Root Extract,ViscumAlbum Leaf Extract,Vitis Vinifera Leaf Extract,Potassium Sorbate,Sodium Benzoate,Sodium Hydroxide,Lactic Acid,Sodium Chloride,Sodium Sulfate,CI 16035

Detalii ale produsului

Ambalare
250 ml
1708

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!