Biotitus compresa impregnata formula originala...

Biotitus compresa impregnata formula originala 10x20cm, 5buc, Tiamis Medical

TIAMIS MEDICAL
169,00 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Unguent BIOTITUS® este recomandat pentru a ingriji si mentine in bună stare pielea dupa răni (leziuni superficiale, arsuri, degerături, acnee, afectiuni si plagi cronice ale pielii), in timpul procesului de vindecare, pielea slăbită sau predispusă la rani, sau pentru uzul zilnic de ingrijire a pielii, imbunătătindu-i aspectul. Prezenta compusilor naturali activi stimulează efectul benefic si in acelasi timp facilitează ingrijirea pielii foarte uscate si /sau descuamata, a cicatricilor post-acnee, cicatricilor cheloide, iritatiilor. Asigurand protectia pielii impotriva deshidratării, frecării si abraziunii, se comportă ca o peliculă de acoperire, protejand impotriva agresiunii factorilor externi care se pot constitui ca factori agravanti.
Incepand din 1993, produsele noastre au fost testate de profesionişti din domeniul serviiciilor medicale in tratamentului local al plăgilor acute şi cronice atat in spital cat şi in ambulator. Tratamentul cu pansamente hidroactive s-a dovedit a fi o variantă cu real succes terapeutic şi eficientă din punct de vedere al costurilor şi cu implicaţii benefice asupra calităţii vieţii pacientului.

Detalii ale produsului

Compozitie
Helianthus oleum, Olivae oleum, Cera, Gum rosin, Boswellia carterii extract, Chamomilla recutita extract, Calendulae officinalis flower extract, Cinnamonum Camphora Bark oil, Limonene, Linalool (in plus disiloxane doar la forma de prezentare spray).
Mod de administrare
Spălati pielea sub jet de apa călduță cu săpun, sau după caz, folosiți soluție salină (ser fiziologic, soluție antiseptică). După spălare, pielea se tamponează, nu frecați. Dacă utilizati recipientul aplicator/tub cu unguent/airless: indepărtați capacul protector al aplicatorului sau membrana protectoare a tubului și aplicați un strat subtire, apoi masați ușor pana cand produsul este absorbit în piele, obținandu-se rezultate mai bune după utilizări frecvente, sau un strat de 1-2mm după care, p
40060

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!