Biotitus spray cu unguent cicatrice, 75ml,...

Biotitus spray cu unguent cicatrice, 75ml, Tiamis Medical

TIAMIS MEDICAL
Ultimele produse in stoc
63,00 lei
Cu TVA

Descriere

BIOTITUS® Cicatrice are 100% compusi naturali activi, procesati special care actionează completandu-se si potentandu-se reciproc.calmează pruritul, roseata pielii si durerea asociate cu cicatricea si reduce senzatia de tensiune la locul cicatricei. Sustine regenerarea barierei protectoare a pielii si refacerea naturală a pielii. Este indicat in ingrijirea cicatricilor dupa traumatisme si arsuri. Previne aparitia cicatrizării anormale, in special la persoanele cu risc (cele care au istoric familiar sau personal de cicatrizare anormală). Asigură confortul utilizatorului si atenuarea semnificativă a cicatricilor.

Detalii ale produsului

Compozitie
Helianthus oleum, Olivae oleum, Cera, Gum rosin, Boswellia carterii extract, Chamomilla recutita extract, Calendulae officinalis flower extract, Cinnamonum Camphora Bark oil, Limonene, Linalool (in plus disiloxane doar la forma de prezentare spray).
Mod de administrare
Spălati pielea sub jet de apa călduță cu săpun, sau după caz, folosiți soluție salină (ser fiziologic, soluție antiseptică). După spălare, pielea se tamponează, nu frecați. Indepărtați capacul protector al recipientului airless si aplicați un strat subtire, apoi masați ușor până cand produsul este absorbit în piele, obținându-se rezultate mai bune după utilizări frecvente. La nevoie, acoperiti cu un pansament (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix. Se utilizeaza
40063

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!