Biotitus spray cu unguent psoriall, 75ml,...

Biotitus spray cu unguent psoriall, 75ml, Tiamis Medical

TIAMIS MEDICAL
62,00 lei
Cu TVA

Descriere

BIOTITUS® Psoriall are 100% compusi naturali activi, procesati special care actionează completandu-se si potentandu-se reciproc.Produsul BIOTITUS® PsoriAll permite hidratarea si emolierea zonelor afectate, contribuind la refacerea ţesuturilor. Ajută la indepărtarea scuamelor, a pielii ingrosate, calmand inflamatia, pruritul si durerea locală. Asigurand protectia pielii impotriva deshidratării, frecării si abraziunii si se comportă ca o peliculă de acoperire, protejand impotriva agresiunii factorilor externi, care se pot constitui ca factori agravanti.

Detalii ale produsului

Compozitie
Helianthus oleum, Olivae oleum, Cera, Gum rosin, Boswellia carterii extract, Chamomilla recutita extract, Calendulae officinalis flower extract, Cinnamonum Camphora Bark oil, Limonene, Linalool (in plus disiloxane doar la forma de prezentare spray).
Mod de administrare
Spălati pielea sub jet de apa călduță cu săpun, sau după caz, folosiți soluție salină (ser fiziologic, soluție antiseptică). După spălare, pielea se tamponează, nu frecați. Indepărtați capacul protector al recipientului airless si aplicați un strat subtire, apoi masați ușor până cand produsul este absorbit în piele, obținându-se rezultate mai bune după utilizări frecvente, sau un strat de 1-2mm după care, pentru protecție, acoperiți cu un pansament secundar (compresă) care se fixează cu ajutoru
40062

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!