Crema antirid pentru ochi Hyaluronic 3D, 15 ml,...

Crema antirid pentru ochi Hyaluronic 3D, 15 ml, Elmiplant

ELMI PRODFARM SRL BUCURESTI
20,30 lei
Cu TVA

Descriere

Programele avansate de ingrijire antiimbatranire elmiplant au la baza cele mai noi tehnologii ale cosmetologiei si cunoasterea profunda a ingredientelor active naturale cu eficacitate antirid dovedita clinic.
Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii care asigura hidratarea, fermitatea si elasticitatea pielii. Cu varsta capacitatea pielii de a retine apa si a produce acid hialuronic scade. Ca rezultat, peilea devine mai uscata, mai subtire si se formeaza ridurile.
Formula inteligentă a noii game antirid, cu triplu sistem de acid hialuronic oferă hidratare intensivă şi rezultate imediate şi de lungă durată.
Acidul hialuronic de umplere acţionează ca agent de umplere dermică şi netezeşte suprafaţa pielii imediat după aplicare.
Acidul hialuronic de greutate moleculară mică pătrunde chiar şi in starturile mai profunde ale epidermei şi ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine, imbunătăţind elasticitatea pielii, iar
Stimulatorul acidului hialuronic ajută la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea naturală a sintezei sale şi reinnoirea acestuia. Sistemul triplu ajută pielea redandu-i elasticitatea şi fermitatea in timp ce luminează tenul, care pare mai tanăr şi mai sănătos.
Cremă antirid pentru zona delicată a ochilor, cu formulă extra-fină şi acţiune hidratantă şi antirid intense, actionează precis in zona sensibilă din jurul ochilor, absorbindu-se imediat şi redand aspectul tanăr, ferm şi strălucitor.Actiune: AntiridAnticearcaneFermitate
Varsta: 35-45 de ani
Textura: Fluid catifelat si nutritiv, ca atingerea apei!

Detalii ale produsului

16292

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!