Crema Cetilar, 50 de ml, Labormed Pharma Trading
Crema Cetilar, 50 de ml, Labormed Pharma Trading
Crema Cetilar, 50 de ml, Labormed Pharma Trading
Crema Cetilar, 50 de ml, Labormed Pharma Trading

Crema Cetilar, 50 de ml, Labormed Pharma Trading

LABORMED PHARMA-TRADING
41,52 lei
Cu TVA

Descriere

Cetilar este o crema pentru muschi, tendoane si articulatii. Crema Cetilar® este indicata pentru tratamentul tulburarilor articulare cauzate de osteoartrita, pentru imbunatatirea functiei articulare si a capacitatii de miscare si pentru reducerea simptomelor dureroase. Cetilar® este indicat pentru masaj terapeutic. Acesta amelioreaza rapid durerile articulare si musculo-scheletale; este util pentru recuperarea functionala in timpul reabilitarii dupa inflamatie articulara sau leziuni; este util in cazul leziunilor articulare la sportivi, pentru recuperarea mobilitatii normale.

Cetilar contine o formula patentata, cu ingrediente unice, cu urmatoarele proprietati:

  • Acizi grasi de origine vegetala
  • Nu sunt utilizati solventi în procesul de productie
  • Concentratie crescuta de acizi grasi cetilati activi
  • Risc minim de efecte adverse
  • Risc minim de iritare a pielii
  • Nu au fost observate reactii de fotosensibilizare
  • Fara toxicitate sistemica*
  • Fara contraindicatii

Mod de utilizare: Aplicati de doua ori pe zi pe zonele afectate si masati pana la absorbtia completa. Cetilar poate fi utilizat de la varsta de 12 ani. crema Cetilar poate fi utilizat in cadrul terapiei TECAR. Acest produs este certificat doping free, conform documentului Nr. BV013-004-2020 Rev. 5, emis de Doping Free SRL, in Italia, la data de 3 aprilie 2023.

Conditii de depozitare: Depozitati produsul intr-un loc uscat si racoros. A nu se utiliza dupa data de expirare. Nu lasati produsul la vederea si indemana copiilor. A nu se utiliza daca ambalajul este deschis sau deteriorat.

Atentionari/Precautii: Cetilar® este destinat numai pentru uz extern. A nu se ingera. Aplicati numai pe pielea intacta. Evitati contactul cu ochii si gura. Daca acest lucru se intampla, spalati bine cu apa. A nu se utiliza daca sunteti alergic la orice ingredient al cremei. In caz de sarcina sau alaptare, consultati medicul inainte de a utiliza produsul. In cazul copiilor cu varsta mai mica de 12 ani, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.  Mai multe detalii gasiti la www.cetilar.ro"

Ingrediente: apă purificată, miristat de cetil, glicerină, alcool cetilic, stearat de gliceril, ulei de măsline (Olea  Europaea), butilenglicol, trigliceride ale acidului caprilic/capric, ulei de caise (Prunus Armeniaca), ceară  de albine, fenoxietanol, trietanolamină, homopolimer de acid acrilic, mentol, parfum, miristat de  izopropil, etilhexilglicerină, ulei de germeni de grâu (Triticum Vulgare), perfluoro-polimetil-izopropil eter,  butilhidroxitoluol, vitamina E acetat. 

Detalii ale produsului

Prezentare
Tub de 50 ml
27764

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!