Crema depilat piele normala x 150 ml

Crema depilat piele normala x 150 ml

ELMI PRODFARM SRL BUCURESTI
10,00 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
Crema Depilatoare pentru piele normala elmiplant Grape Delight indepărtează rapid si eficient chiar si părul scurt nedorit de pe picioare, braţe, axilă si linia bikinilor, pentru o piele cu aspect catifelat ce durează mai mult.
Crema este imbogăţită cu Ulei din Samburi de Struguri 100% natural, bogat in acizi grasi nesaturaţi si complex DERMA-CARE, o asociere de ingrediente hidratante avansate. Crema asigură o depilare eficientă, lăsand pielea netedă si hidratată."

Detalii ale produsului

Compozitie
AQUACETEARYL ALCOHOLPOTASSIUM THIOGLYCOLATEUREACETEARETH-20DECYL OLEATECALCIUM HYDROXIDESODIUM HYDROXIDEPARFUMSODIUM GLUCONATEVITIS VINIFERA SEED OIL HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATETOCOPHEROLCI 77891
Mod de administrare
Înainte de utilizarea cremei depilatoare elmiplant, trebuie să o testaţi pe o porţiune mică de piele ce urmează a fi depilată urmând instrucţiunile de utilizare. Dacă după 24 h pielea nu prezintă iritaţii, puteţi continua folosirea produsului. Dacă simţiţi că vă arde pielea, îndepărtaţi imediat crema și clătiţi cu multă apă rece. 1. Aplicaţi crema pe suprafaţa dorită, acoperind părul cu un stat uniform. Nu masaţi pielea. 2. După 3 minute încercaţi să îndepărtaţi crema de pe o p
7656

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!