Crema hidratanta pentru ten uscat si sensinil...

Crema hidratanta pentru ten uscat si sensinil SkinMoisture, 50 ml, Elmiplant

ELMI PRODFARM SRL BUCURESTI
21,32 lei
Cu TVA

Descriere

Hraneste-ti si catifeleaza-ti tenul printr-o atingere a Naturii!
Gama Elmiplant SKIN MOISTURE, un sistem complet de ingrijire a fetei bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii, hidrateaza si curata tenul eficient. Formulele produselor sunt imbogatite cu ingrediente 100% naturale obtinute prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active.
HYDRO-NUTRIENT 24H, un complex hidratant avansat, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie, confera pielii hidratare imediata, mentinand-o pana la 24 de ore**.
Elmiplant SKIN MOISTURE iti respecta tenul. Toate produsele sunt testate dermatologic, fara parabeni, fara parafine si fara coloranti.
HIDRATARE EFICIENTA
Avand o textura bogata si delicata, crema ofera hidratare eficienta de lunga durata, lasand pielea neteda si catifelata. Formula sa este imbogatita cu Extract de Bumbac 100% Natural, bogat in proteine si minerale, care hraneste pielea si previne iritatiile, conferind o senzatie placuta de catifelare si suplete.
HYDRO-NUTRIENT 24H* este un complex hidratant avansat, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie. Confera hidratare imediata si o mentine pana la 24 de ore, imbunatatind confortul pielii.

Detalii ale produsului

17297

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!