Crema Mameldin forte, 50 g, Ircon

Crema Mameldin forte, 50 g, Ircon

IRCON
Ultimele produse in stoc
16,21 lei
Cu TVA

Descriere

Extractele din plantele continute in Mameldin Forte-crema protejeaza, ingrijesc pielea si elimina senzatia de durere de la nivelul sanului in perioadele de pubertate sau menopauza.
Extractul de brusture(Arctium nappa) contine acizi volatili,taninuri si acizi ce ii confera proprietati antiinflamatorii,antimicrobiene si antioxidante.
Extractul de varza(Brassica oleracea) prin continutul bogat in vitamine,minerale,carotene si flavonoizi,are actiuni antiinflamatorii,calmante si regeneratorii cutanate.
Extractul de branca ursului(Heracleum sphondylium)stimuleaza activitatea secretoare a glandelor sexuale,actioneaza ca un tonic general nervos,este vasodilatator periferic.
Extractul de Vitex Agnus Castus are capacitatea de a combate efectele sindromului premenstrual.
Extractul de schinduf (Trigonella foenum-graecum) contine substante minerale(fosfor,fier,calciu,mangan),uleiuri volatile esentiale,complexul de vitamine B,vitaminele A,D si are actiuni antiinflamatorii si antioxidante.
Extractul de oregano(Origanum vulgare) datorita continutului in uleiuri esentiale are proprietati antiinflamatorii,antiseptice,analgezice si antioxidante.
Extractul de galbenele(Calendula officinalis) contine glicozide ce au proprietati antiinflamatoare,hipolipidemiante,antibacteriene,antifungice dar si antitumorale.
Uleiul de lavanda(Lavandula Angustifolia) are proprietati calmante,antibacteriene,detoxifiante.

Detalii ale produsului

21996

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!