crema ultra activa iluminatoare Perfect look,...

crema ultra activa iluminatoare Perfect look, Gerovital H3 Evolution, 50 de mililitri, Farmec

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
45,30 lei
Cu TVA

Descriere

Crema Ultra-Activă si Luminozitate este o cremă de fată pentru utilizare zilnică, in special in ritualul de intretinere a tenurilor normale sau mixte.
Această cremă de fată poate fi si o excelentă bază de machiaj, imbinand calitătile cosmetice antirid cu ingredientele cu efecte optice imediate. Culoarea si structura cremei ajută la obtinerea unui ten cu aspect fresh, ferm si cu strălucire sănătoasă.Acidul Hialuronic cu 4 greutăti moleculare diferite conferă o paletă largă de beneficii, diferentiate după gradul de penetrare in straturile pielii: hidratare intensivă si de durată, efecte de regenerare a barierei de protectie, de reparare tisulară, de stimulare a regenerarii pielii din interior, de crestere a fermitătii, de diminuare a ridurilor.
Uleiul din seminte de Trandafir Sălbatic actionează in sinergie cu Acidul Hialuronic stimuland efectele de hidratare si crestere a elasticitatii si fermitătii pielii.
Extractul Gatuline Expression conferă efecte lift instant: prin relaxarea imediată a muschilor fetei, conduce la ameliorarea ridurilor de expresie si a microreliefului pielii.
Efectul antirid este sustinut si de Sepilift DPHP®, sursă importantă de aminoacizi, care corectează liniile fine, ridurile si neregularitătile pielii.
Complexul de vitamine: Niacinamida, Vitamina C lipozomală si Vitamina E, maximizează efectele de regenerare si redensificare a pielii.

Detalii ale produsului

34822

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!