Doina crema nutritiva vitaminizanta x 75 ml

Doina crema nutritiva vitaminizanta x 75 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Ultimele produse in stoc
6,22 lei
Cu TVA

Descriere

La fel ca si celelalte produse din gamă, indrăgite de generatii de femei, mezina familiei a fost special concepută pentru a hidrata si a hrăni pielea fetei si a corpului, redandu-i proprietătile naturale: elasticitatea, supletea si strălucirea.

Pentru păstrarea integrităţii funcţionale şi structurale a pielii, pentru neutralizarea acţiunii radicalice şi protejarea fibrelor de colagen şi elastină, sunt necesare creme care asigură pielii cantitatea optimă de apă şi substanţe emoliente, cu efecte tonifiante şi regenerante asupra pielii.

Detalii ale produsului

Compozitie
apaparafina lichidaglicerinaacid palmiticstearat de glicerilacid stearicalcool ceteariliccetil fosfat de potasiuozocheritatrigliceride caprice/caprilice trietanolaminaceara albafenoxietanolparfumdioxid de titanhectorita de stearalconiucarbomermetilparabencarbonat de propilenEDTA tetrasodicacetat de tocoferil
Mod de administrare
Crema se aplică zilnic, dimineaţa şi/sau seara, acasă sau în călătorie, putând fi folosită pentru îngrijirea feţei, mâinilor, corpului, ori de câte ori este necesar. Se întinde în strat subţire pe piele şi se masează uşor până la completa absorbţie.
Ambalare
75 ml
10877

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!