Elmiplant crema maini reparatoare x 100 ml

Elmiplant crema maini reparatoare x 100 ml

ELMI PRODFARM SRL BUCURESTI
9,31 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
Crema pentru maini elmiplant repair & care cu 90% ingrediente de origine naturală hrăneste eficient pielea foarte uscată. Formula sa este imbogătită cu 15% glicerină si ingredientE 100% naturale, obtinute prin metode blande, eco-friendly.
Mierea, un ingredient nutritiv natural, bogat in vitamin si minerale, contribuie la restabilirea si mentinerea echilibrului optim de hidratare. Uleiul de macadamia, hrăneste pielea, ajutănd la redobandirea aspectului sănătos. Datorită formulei cu absorbtie rapidă, catifelează imediat pielea foarte uscată, redandu-i elasticitatea si confortul.

Detalii ale produsului

Compozitie
AQUAGLYCERINBEHENYL ALCOHOLETHYLHEXYL STEARATEISOPROPYL PALMITATEGLYCERYL STEARATEPEG-100 STEARATEDIMETHICONEPANTHENOLSODIUM HYALURONATEALLANTOIN BUTYROSPERMUM PARKII BUTTERCITRIC ACIDDISODIUM EDTAETHYLHEXYLGLYCERINFRUCTOSEGLUCOSEMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILMALTOSEMELPARFUMPENTYLENE GLYCOLSOD
Mod de administrare
Aplică zilnic pe mâini de mai multe ori. Testat dermatologic.
20570

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!