Finocarbo plus, 20 cps 11 cadou, Aboca

Finocarbo plus, 20 cps 11 cadou, Aboca

ABOCA SPA ITALIA
Stoc epuizat
30,76 lei
Cu TVA

Descriere

Descriere
• Acesta e un produs 100% natural, ideal pentru favorizarea digestiei naturale.
• Formula sa cu carbune vegetal si plante eupeptice actioneaza asupra tractului gastro-intestinal, fiind un remediu eficient pentru digestia dificila.
• Deosebit de util in captarea gazelor intestinale.
Proprietati
• Acest produs inovativ are actiune carminativa datorita fitocomplexului cu fenicul, chimen si chimion, plante recunoscute pentru limitarea productiei de gaze intestinale.
• Uleiul esential de menta din compozitie favorizeaza digestia, iar extractul de musetel favorizeaza detensionarea abdominala.
• Carbunele vegetal intregeste acest complex digestiv prin captarea gazelor intestinale, favorizand eliminarea lor.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente: Fitocomplex total din frunze de Senna (Cassia angustifolia)*, Fitocomplex total din radacina de Papadie (Taraxacum officinale)*, suc din frunze de Aloe (Aloe ferox)*, Fitocomplex total din radacina de Cicoare (Cichorium intybus)*, Fitocomplex total din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)*, Fitocomplex total din fructe de Chimen (Carum carvi)*, Fitocomplex total din fructe de Chimion (Cuminum cyminum)*, aroma naturala din ulei esential de Fenicul (Foeniculum vulgare), *ingredient
19464

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!