Gh3 Derma crema antirid contur ochi x 15 ml

Gh3 Derma crema antirid contur ochi x 15 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
33,00 lei
Cu TVA

Descriere

Crema este special dezvoltată pentru ingrijirea zonei sensibile din jurul ochilor. Principiile active asociate asigură sinergism de acţiune in trei direcţii: diminuarea ridurilor profunde, a ridurilor de expresie şi diminuarea cearcănelor.

Prin compoziţia sa, crema reface structura hidro-lipidica a pielii, diminuandu-se pierderile transepidermale de apă. Aquaxyl-ul reface rezevele de apă la nivelul dermului, asigurand nivelul optim de hidratare.

Detalii ale produsului

Compozitie
apaglucozida cetearilicaalcool cetearilicpolistearat de sucrozapoliizobuten hidrogenatscualentrigliceride caprice/capriliceglicerinahidroxipropil ciclodextrinapalmitoil tripeptida-38xilitilglucozidaanhidroxilitolxilitoldipalmitoil hidroxiprolinastearat de glicerilfenoxietanoletilhexilglicerinapoliacrilat de sodiupolidecen hidrog
Mod de administrare
Se foloseşte dimineaţa şi seara, după demachiere.
Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principală diferență faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin acționarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea conținutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de acționări pentru amorsarea pompiței
Ambalare
15 ml
11686

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!