Gh3 Dermapremium care-crema calmanta...

Gh3 Dermapremium care-crema calmanta protectoare x 50 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Ultimele produse in stoc
63,31 lei
Cu TVA

Descriere

Crema poate fi folosită cu rezultate bune pentru regenerarea si protectia pielii sensibile, precum si ca produs de ingrijire a tenurilor mature, imbătranite. Actionează prin mentinerea nivelului optim de hidratare, prin cresterea aportului de apă in tesuturi si limitarea pierderii acesteia.Este o cremă potrivită pentru toate tipurile de ten, ce actionează in principal pentru calmarea si protejarea tenului sensibilizat, avand afect in reducerea pruritului si inflamatiei cutanate.. Poate fi folosită si ca o cremă de ingrijire pentru tenul matur, ajutand la regenerarea si protejarea acestuia.
Crema asigură confortul pielii după tratamentul cu Gel depigmentare pete si Booster exfoliant cu AHA.Substantele nutritive si emoliente din cremă refac filmul hidrolipidic protector, iar principiile active cu actiune antiiritantă si descongestionantă imediată, desensibilizează, calmează iritatiile si combat disconfortul generat prin exfolierea si albirea pielii.
Centeroxul din formulare stimulează sinteza noilor fibre de colagen, promovand procesele fiziologice de reparare a pielii ce a fost supusă unor procese sau proceduri sensibilizante, are un efect protector asupra microcirculatiei, contribuie la atenuarea liniilor fine si a ridurilor.

Detalii ale produsului

11808

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!