Gh3 evolution tratament corector x 15 ml

Gh3 evolution tratament corector x 15 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
Ultimele produse in stoc
36,91 lei
Cu TVA

Descriere

Este un produs complex care atenuează atat ridurile profunde cat şi pe cele de expresie. Ridurile sunt atenuate vizibil la o zi de la aplicare, iar in 10 zile, microrelieful pielii este imbunătăţit substanţial. Ridurile de expresie sunt diminuate prin acţiunea miorelaxantă a extractelor de Gatuline şi Ginger.
Ridurile profunde sunt diminuate prin acţiunea sinergică a ingredienţilor Trylagen, Superoxid Dismutaza, Vitamina A şi E care previn alterările structurale ale fibrelor de colagen şi stimulează sinteza de colagen nou.
Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb in piele, ridurile sunt umplute din interior şi netezite.Se foloseşte dimineaţa şi seara, după demachiere şi tonifiere. Se aplică in zona din jurul ochilor, buzelor şi frunţii şi se masează uşor pană la completa absorbţie. Se asociază cu crema de intreţinere zilnică.
Produsul este ambalat in flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principală diferentă faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin actionarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea continutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. La prima utilizare sunt necesare cca. 5-7 actionări pentru amorsarea pompitei.

Detalii ale produsului

11309

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!