Idrogel spray cicatrizant x 50 ml

Idrogel spray cicatrizant x 50 ml

Master Aid
Ultimele produse in stoc
40,94 lei
Cu TVA

Descriere

roprietăti:
Master-Aid Idra Care Idrogel protejează fizic plagă si favorizează reepitelizarea cutanată.
Creează conditiile de umiditate optime pentru a incepe un proces corect de vindecare.
Poate fi aplicat pe toate tipurile de plăgi care necesită protectie, hidratare si promovare a cicatrizării: abraziuni, excoriatii, sfasieri, arsuri.
Indicatii:
Răni in faza de granulatie
Răni uscate cu tesut necrotic
Tipuri de răni in care este necesară absorbtia exudatului in exces
Eficacitate:
Reduce durerea: senzatia de prospetime obtinută prin aplicarea produsului atenuează durerea si oferă alinare zonei tratate. Favorizează vindecarea si previne cicatrizarea inestetică. Master-Aid Idra Care Idrogel asigură mentinerea conditiilor ideale de hidratare a plăgii, accelerand reconstructia tesuturilor si reducand posibi-litatea de dezvoltare a cicatricilor inestetice. Protejează impotriva agentilor externi: caracteristicile emoliente ale uleiurilor inerte si filmogene continute, protejează plaga de agresiunile mediului extern (aer, praf, smog, agenti iritanti). Indepărtare usoară si nedureroasă: Master-Aid Idra Care Idrogel nu se lipeste de plaga, astfel incat indepărtarea si inlocuirea să nu sunt dureroase pentru pacient. Plăgi seci si necrotice: Master-Aid Idra Care Idrogel oferă hidratarea necesară pentru a preveni fisurarea crustei si formarea de escare. Absoarbe exudatul in exces si restabileste echilibrul corect si hidratarea corectă a pielii.Atentie:
Container sub presiune: se poate sparge dacă este incălzit. A nu se lăsa la indemana copiilor. Păstrati departe de căldură, suprafete fierbinti, scantei, flăcări deschise sau alte surse de aprindere. Nu fumati. Nu spargeti sau ardeti, chiar si după utilizare. Protejati de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi care depăsesc 50°C / 122°F. Evitati contactul cu ochii. Nu utilizati la copii sub trei ani. Utilizare externă. Produsul trebuie utilizat in termen de 36 de luni de la data primei deschideri.

Detalii ale produsului

Compozitie
Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben
Mod de administrare
Curățați și dezinfectați plaga, aplicați Master-Aid Idra Care Idrogel fără a masa. Acoperiți cu un tifon steril (Dermatess) sau cu un pansament preparat steril (Med, Cutiflex). Repetați aplicația de două sau trei ori pe zi. Pentru îndepărtarea hidrogelului utilizați un tifon înmuiat.
Ambalare
50 ml
4972

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!