Nivea men deo spray dry fresh, 150 ml,...

Nivea men deo spray dry fresh, 150 ml, Beiersdorf Medical

BEIERSDORF MEDICAL
12,98 lei
Cu TVA

Descriere

Mizati pe antiperspirantul NIVEA MEN Dry Fresh pentru protectie dubla! Formula Dual Protect ofera o protectie extrem de eficienta impotriva transpiratiei si actiune antibacteriana pentru a preveni mirosurile neplacute. Antiperspirant fara alcool etilic este prietenos cu pielea si, in acelasi timp, de incredere in protectia sa. Ofera protectie 72 de ore impotriva mirosurilor neplacute si o senzatie de prospetime de lunga durata care te va insoti in timpul provocarilor de zi cu zi. Spray-ul antiperspirant cu parfum masculin contine note aromatice si lemnoase combinate cu iasomie si citrice.
- Protectie eficienta impotriva transpiratiei
- Protectie 72h impotriva mirosurilor neplacute
- 0% alcool (nu contine alcool etilic)
- Dual Protect: Protectie impotriva transpiratiei si actiune antibacteriana
- Toleranta pielii confirmata dermatologic

Detalii ale produsului

Compozitie
butan, izobutan, propan, ciclometicona, clorhidrat de aluminiu, palmitat de izopropil, parfum, sesquiclorohidrat de aluminiu, silicat de magneziu aluminiu, ulei de Persea Gratissima, octildodecanol, hectorit de disterardimoniu, dimethicone, carbonat de dimetilenol, dimetilenol
45465

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!