Nivea women deo roll on black&white fresh, 50...

Nivea women deo roll on black&white fresh, 50 ml, Beiersdorf Medical

BEIERSDORF MEDICAL
11,56 lei
Cu TVA

Descriere

Deodorantul NIVEA Dry Comfort ofera protectie anti-perspiranta de incredere si asigura timp de 48 de ore reglarea transpiratiei, lasand o senzatie placuta de piele uscata. Pentru prima data, NIVEA a dezvoltat o formula cu doi agenti anti-perspiranti - sistemul Dry Plus ofera protectie de incredere timp de 48h si reglarea transpiratiei.
Reglare eficienta a transpiratiei – cu sistemul DryPlus si minerale.
Protectie anti-perspiranta 48h si ingrijire delicata de la NIVEA®.
Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.
Nu contine alcool sau coloranti.
Atentionare: Nu aplica pe pielea iritata sau cu leziuni.
DESPRE NIVEA:
NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.
*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

Detalii ale produsului

45533

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!